2006

 

SIZE

70 m2

 

TYPE

Commission

 

PROGRAM

Bedroom, carport and roof terrace

 

TEAM

Michael Droob

 

 

 

The house is located in a residential neighborhood at the coast of Rungsted, 300 meters from the sea. From the house there was no sea view, which was the client's desire.

 

The new building addition contains a bedroom with walk-in closet, a carport for 2 cars, a tool shed, and a roof terrace from where you can watch the sea.

 

One folded masonry wall contains all the client's wishes. The brick surfaces in the bedroom, protects against views from the street and catches the rays from the morning sun. Between the bedroom and walk-in closet, the wall folds around built-in furniture. The extension is like the existing house, made of masonry, whitewashed and with red wing tiles. The rooftop terrace is in Azobe wood.

KILDEVEJ RUNGSTED